undefined

Onze Innovation Board is benieuwd

Ieder maand komt onze Innovation Board samen in de centrale hal van ons hoofdkantoor: de PWN Plaza. Omdat we weten dat innovatie vraagt om samenwerking en een open blik, zijn deze bijeenkomsten openbaar. Iedereen met een idee dat relevant is voor PWN mag komen presenteren. Maar gewoon eens meekijken of luisteren mag natuurlijk ook.

“Innoveren is voor mij een kwestie van proberen, onderzoeken of het ook anders kan. Als je de dingen blijft doen op de manier die je gewend bent, dan kom je niet verder.”
Femke Nijhoff, Teammanager Aansluitingen Data en Inspectie

Haalbaarheidstoets en proof of concept
De Innovation Board bestaat uit de sectordirecteuren Drinkwater en Natuur & Recreatie, een IT-expert en een medewerker van het klantcontactcenter. De board beoordeelt alle gepresenteerde ideeën op hun haalbaarheid. Na een haalbaarheidstoets vragen we om een proof of concept dat laat zien dat de innovatie kans van slagen heeft. Zijn we overtuigd, dan gaan we samen aan de slag met het realiseren van het innovatieve idee.

Vraag een intake aan en vertel je verhaal
Of je nu student bent, hard werkt aan het opzetten van een start-up of bij een groot bedrijf of gevestigde organisatie werkt, je bent altijd welkom. Voor kansrijke ideeën staan we altijd open. Pitchen in de Plaza begint met een intakegesprek met een van onze innovatiemanagers.

Afbeelding
Innovatiemanager PWN Suze van der Meulen

Suze van der Meulen, innovatiemanager

Vraag een intake aan