Overzicht

U geeft deze nieuwsbrief een 8,2. Dank u wel!

bedankt.jpg

Deze nieuwsbrief maken wij met veel plezier voor u, elke keer weer. Leest u hem met evenveel plezier? Uit ons lezersonderzoek blijkt van wel.

Een 8,2. Dat is het gemiddelde rapportcijfer dat de nieuwsbrief krijgt van de 1.750 lezers die twee maanden geleden aan ons online lezersonderzoek meededen. Daar zijn we blij mee, zeker omdat die in 2012 nog een 7,7 kreeg.

Vijf minuten of langer
Bijna alle abonnees lezen meer dan één artikel. De meeste lezers nemen minstens vijf minuten de tijd om de nieuwsbrief door te nemen.

Begrijpelijk taalgebruik
U waardeert vooral begrijpelijkheid van de teksten. Dat is een groot compliment, want de onderwerpen die in de nieuwsbrief langskomen zijn soms best ingewikkeld. Ook de foto’s in de nieuwsbrief vindt u aantrekkelijk.

We versturen de nieuwsbrief elke twee maanden. Een prima frequentie, vindt u. Niet te vaak en ook niet te weinig. Dat geldt ook voor het aantal artikelen in de nieuwsbrief.

De ondervraagde lezers hebben aangegeven welke onderwerpen ze vaker zouden willen terugzien in de nieuwsbrief. Met deze suggesties gaan we aan de slag, evenals met de andere tips die we van u kregen. Zou het lukken om de volgende keer nog hoger dan een 8,2 te scoren?