Overzicht

Zomerfestival Marquette 2018

foto_zf_marquette_2018.jpg

PWN en Zomerpodium Heemskerk bundelen op zondag 15 juli opnieuw hun krachten om ervoor te zorgen dat op het landgoed Marquette een volle middag lang door jong en oud valt te genieten van een prachtig festival. De creativiteit en kunstzinnigheid van Zomerpodium Heemskerk worden gecombineerd met leerzame en leuke activiteiten over landgoed Marquette en over natuur en water van PWN. 

PWN heeft ook voor deze gelegenheid haar PWN Paviljoen weer in de Oude Moestuin opgebouwd. Hier maak je onder andere kennis met ons kraanwater, maar dan anders. Je komt meer te weten over het zuiveren van kraanwater door het spelen van het ‘Kraanwater Graag’-spel’ of kunnen kinderen zich laten schminken als bijvoorbeeld vlinder of leeuw​. De PWN boswachters geven informatie over natuur, water en het landgoed Marquette. En de medewerkers van Bezoekerscentrum De Hoep vertellen de bezoekers onder andere over de diverse tentoonstellingen en de mogelijkheden van rondleidingen voor groot én klein. 

Het festival vindt plaats van 12.30 uur tot 17.30 uur en toegang is gratis. Het programma is onder meer te lezen op www.zomerpodiumheemskerk.nl.​

Afbeelding
poster_zomerfestival_marquette.jpg