Overzicht

Heeft u de komende drie weken een afspraak met ons? Lees dan dit bericht

De laatste ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) hebben ook invloed op geplande afspraken met PWN.

Afspraken verzetten
De komende weken, in ieder geval tot 9 februari, werkt iedereen bij PWN thuis waar dat kan en vermijden we sociaal contact om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Helaas moeten we daarom ook een aantal geplande afspraken verzetten. Heeft u tussen nu en 9 februari een afspraak met ons? Mogelijk is het nodig om deze afspraak te verzetten. We nemen dan pro-actief contact met u op, telefonisch, per brief of per e-mail.

De situatie is voor u en ook voor ons zeer uitzonderlijk. We hopen op uw begrip en we doen ons uiterste best om u zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Als een afspraak niet verzet kan worden
In een aantal gevallen is het onvermijdelijk om fysiek aanwezig te zijn, bijvoorbeeld bij het afnemen van een watermonster of het bij het repareren van een flinke lekkage. In dat geval vragen wij uw aandacht voor het volgende; wij zullen geen handen schudden en een gepaste afstand bewaren. Ook verzoeken wij u dringend om bij klachten (hoesten, verkoudheid, koorts) uw afspraak met ons te verzetten naar een later moment.

Let op! Mochten de maatregelen veranderen, dan passen we dit bericht aan.