Overzicht

Bloeiende duinen

3d-bloeiende-duinen.jpg

In het voorjaar van 2019 zal het boek Bloeiende Duinen verschijnen. PWN heeft meegewerkt aan de totstandkoming van deze natuurgids langs de Nederlandse Kust. Het boek is bij voorintekening met korting verkrijgbaar.

Bloeiende duinen neemt je mee op reis Van het Zwin in het grensgebied met België tot Rottumeroog, het bovenste Waddeneiland. In het boek staan prachtige foto’s en kaarten van de verschillende waddengebieden. Met het ABC van het duinlandschap leer je de typische duinbloemen en bijzondere fauna kennen. En wie zelf graag op pad gaat om de duinen te ontdekken kan kiezen uit circa 50 wandelroutes door de meest bijzondere duingebieden. Deze hotspots kun je nu al bekijken.

Voorintekening
Geïnteresseerden kunnen het boek bij voorintekening bestellen voor € 25,- i.p.v. € 34,50. Dit kan via www.bloeiendeduinen.nl.

Bloeiende Duinen is een uitgave m.m.v. Duinbehoud, Cultuurfonds, FLORON, AVN, PWN, Provinciale Landschappen, KNBV, De Vlinderstichting, en vele anderen. Realisatie door Uitgeverij Natuurmedia.