Overzicht

Superhandig: een duinkaart die drie jaar geldig is

duinkaartcontrole_wandelaars.jpg

Voor uw bezoek aan het Noordhollands Duinreservaat heeft u een duinkaart nodig. U bent goedkoper uit als u een duinkaart aanschaft die drie jaar geldig is.

Naast de persoonsgebonden duinkaart voor één jaar kunt u er sinds kort ook eentje voor drie jaar aanschaffen. De drie-jarenkaart kost € 35. Hiermee bent u € 2,50 goedkoper uit dan wanneer u drie keer een jaarkaart van € 12,50 bestelt. En dan heeft u er de aankomende jaren geen omkijken meer naar.

U kunt uw drie-jarenkaart bestellen op pwn.nl/duinkaart. Als u wilt, krijgt u hier gratis het PWN-magazine Puur en het magazine van Landschap Noord-Holland bij. We sturen de kaart, op naam van de besteller, per post naar u op.

Controle
De duinkaart is verplicht voor bezoekers van 18 jaar en ouder. Zij moeten hem op zak hebben als ze in het Noordhollands Duinreservaat zijn. Bezoekers die online een dag- of weekkaart hebben besteld kunnen gewoon de bevestigingsmail laten zien op de smartphone. De dag- en weekkaarten (ook voor ruiters) kunt u ook aanschaffen bij de kaartautomaten in het duingebied of bij een van de verkoopadressen in de regio.

Mooie duinen dankzij uw bijdrage
PWN krijgt geen subsidies voor natuurbeheer. Daarom zijn we erg blij met iedereen die bijdraagt aan de beheerkosten. Elke verkochte duinkaart draagt rechtstreeks bij aan het beheer én behoud van de duinen. Zo kunnen wij nu – en later ook onze (klein)kinderen – blijven genieten van de duinen.