Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor bezoek

Kom je ook kijken? Bezoekerscentrum De Hoep is sinds kort weer open voor publiek! Je bent harte welkom om de nieuwe tentoonstelling te komen bekijken. 

 

Start een bezoek aan het Noordhollands Duinreservaat

Op een van de mooiste plekken van Noord-Holland, ligt aan de Zeeweg in Castricum Bezoekerscentrum De Hoep. Hét startpunt voor een bezoek aan het Noordhollands Duinreservaat, een van de grootste natuurgebieden van ons land. Beleef en ervaar hier het verhaal achter de waterzuivering en geniet tegelijk van de prachtige natuur. Een laagdrempelige en ontspannen manier om te ontdekken waar PWN als drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder voor staat.

In de gratis te bezoeken vernieuwde tentoonstelling en tuin ervaar je de landschappen van het duin, met zijn bijzondere diersoorten en unieke plantengroei. Bij de balie in het bezoekerscentrum kun je terecht voor informatie over de tentoonstelling en het gebied, speurtochten en routes om zelfstandig mee op pad te gaan. Op de website van De Hoep vind je meer over excursies en activiteiten voor jong en ouder. Goed om te weten: wie er lekker op uit wil in het Noordhollands Duinreservaat heeft een duinkaart nodig. Deze is onder meer verkrijgbaar in De Hoep en via de website van PWN.