Overzicht

Oproep voor alle onderwijsprofessionals

Kraanwater proeven

Werk jij in het onderwijs (po, vo en mbo)? Dan zijn horen we graag jouw mening.  
Wij willen namelijk de komende tijd het educatie-aanbod van PWN verbeteren en zijn benieuwd hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor het onderwijs.   
Je kan mee doen door een vragenlijst in te vullen en/of deel te nemen aan een bijeenkomst. 

Waarom een vragenlijst en bijeenkomst?   
Drinkwater is een breed thema met een sterk verband met maatschappelijke uitdagingen. Het onderwijs en de drinkwatersector kunnen veel aan elkaar hebben om leerlingen te betrekken bij dit maatschappelijke onderwerp. Niet alleen om bewustwording te stimuleren, maar ook om leerlingen te enthousiasmeren voor een carrière in de drinkwatersector. PWN is nieuwsgierig waar zij van waarde kan zijn in de huidige lesprogramma’s, projecten en kerndoelen die raken aan dit onderwerp, zodat het PWN-aanbod echt van toegevoegde waarde is voor het onderwijs.

Wat is het doel van de vragenlijst en bijeenkomst?   
Met de vragenlijst halen we input op over de wensen vanuit het onderwijs. Om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen, willen we tijdens de bijeenkomst verder brainstormen over welke vorm drinkwatereducatie moet hebben en waar het aan moet voldoen. We halen samen op wat nodig is zodat PWN concrete onderwijsproducten kan maken waar het onderwijs ook écht iets aan heeft.

Vragenlijst   
Je kunt de vragenlijst hier invullen.

Bijeenkomst   
Datum: woensdag 11 oktober    
Tijd: 15.30u – 18.30u, inloop vanaf 15.00u    
Eten: er wordt gezorgd voor een (koud) buffet.    
Locatie: in Overveen 
Meld je hier aan voor de bijeenkomst, dan ontvang je ook de precieze locatie.

Hopelijk tot ziens!