Overzicht

Vermijd de duinen na storm Poly

storm schade poly

Update 6 juli: de opruimwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang. De verharde paden zijn grotendeels weer toegankelijk. De komende dagen gaan we verder met het vrijmaken van de onverharde paden en ruiterpaden. Dit neemt nog wel wat tijd in beslag, want er moeten veel omgevallen bomen en afgevallen takken verwijderd worden. We houden jullie op de hoogte wanneer de ruiterpaden en onverharde paden ook weer goed toegankelijk zijn.   

Storm Poly heeft in het Noordhollands Duinreservaat en Nationaal Park Zuid-Kennemerland flinke sporen nagelaten. Veel wegen en paden zijn versperd en ontoegankelijk door omgevallen bomen en afgewaaide takken. Zodra de situatie veilig is, starten de boswachters met het opnemen van de schade en kan het opruimen beginnen.

PWN adviseert met klem op dit moment niet naar de duinen te komen. Loshangende takken en versperde wegen zorgen nog steeds voor gevaarlijke situaties; ook als de wind geluwd is. De boswachters doen er alles aan om het duingebied zo snel mogelijk weer toegankelijk te maken en rekenen op uw begrip.