Overzicht

Duinkaart bestellen?

Duinkaart kopen

De PWN website is vernieuwd, en dat merkt u ook bij het bestellen van uw nieuwe duinkaart. Vanaf nu kunt u namelijk zelf kiezen op welke datum u uw duinkaart laat ingaan. U kunt dus bijvoorbeeld al op woensdag een duinkaart bestellen voor een wandeling die u pas in het weekend wil maken. “Wel zo handig,” zegt Lukas Steenbrink, medewerker beleid en advies bij PWN. “PWN probeert waar mogelijk in te spelen op de behoefte van onze klanten. Klanten gaven bijvoorbeeld ook aan dat ze niet jaarlijks hun duinkaart wilden verlengen. Daarom hebben we nu een drie-jarenkaart in het assortiment opgenomen. Bovendien kunnen klanten nu ook kiezen om een herinnering per e-mail te krijgen als hun duinkaart bijna verloopt.”

Naast de jaarkaart, de ruiterkaart en de drie-jarenkaart komt PWN binnenkort ook met een mogelijkheid voor minder frequente duinbezoekers om online hun duinkaart voor een dag of voor een week te kopen. U koopt de duinkaart online op www.pwn.nl/duinkaart.

Duinkaartcontrole
Wie het Noordhollands Duinreservaat bezoekt moet de duinkaart bij controle aan de boswachter kunnen laten zien. De reguliere duinkaart en de drie-jarenkaart worden daarom na online bestelling op naam aan de besteller per post toegestuurd. Voor een dagkaart en een weekkaart volstaat straks het tonen van de uitgeprinte bevestiging of de bevestigingsmail op uw mobiele telefoon. 

Mooie duinen dankzij uw bijdrage
PWN wil bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat blijvend laten genieten van het prachtige duinlandschap. Daarvoor is het nodig dat u een duinkaart koopt. PWN is voor het beheer van de duinen deels afhankelijk van de inkomsten van de duinkaart.