Overzicht

Wanneer kom ik in aanmerking voor een betalingsregeling?

Wilt u uw drinkwaterfactuur liever in termijnen betalen? Dat kan. Een betalingsregeling kunt u afsluiten via Mijn PWN. Lees hier de voorwaarden waaraan een betalingsregeling moet voldoen: 

  1. Uw drinkwaterfactuur en eerstvolgende termijnbedrag bedragen samen minimaal € 50,- .
  2. U betaalt minimaal € 25,- per maand.
  3. Een betalingsregeling duurt tussen de 2 en 11 maanden. Hoeveel maanden in uw geval mogelijk is hangt af van het aantal maanden tot uw eerstvolgende drinkwaterfactuur en ook van de hoogte van het bedrag waarvoor u een betalingsregeling aanvraagt.
  4. De datum waarop of waarvoor u een termijn betaalt, is niet meer te wijzigen. De datum wordt bij het afsluiten van de betalingsregeling bepaald en is gebaseerd op de instellingen in uw betaalgegevens.
  5. Over een drinkwaterfactuur die door een incassobureau is overgenomen, kan geen betalingsregeling worden aangevraagd bij PWN. Neem hierover contact op met het incassobureau.
  6. Een betalingsregeling komt te vervallen als een betaling niet op tijd door ons is ontvangen. Het resterende bedrag moet dan nog wel, in één keer, door u betaald worden.
  7. Er kan geen nieuwe betalingsregeling worden aangevraagd over een vervallen betalingsregeling.

 

Wilt u liever uitstel van betaling? Of heeft u een extreem hoge drinkwaterfactuur? Daarvoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

    

Direct regelen